Διακοσμητικές κάρτες

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

Διακοσμητικές κάρτες

«Στρώστε ένα προσεγμένο γιορτινό τραπέζι για δείπνο με φωτογραφικά στολίδια , ώστε όλοι σας οι καλεσμένοι να έχουν όμορφες αναμνήσεις από αυτήν τη νύχτα».

ΤΕΛΕΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Δώρο φιλοξενίας Holly Jolly

«Αυτό το ιδιαίτερο δώρο είναι ένας έξυπνος τρόπος για να το εκτιμήσουν οι καλεσμένοι σας. Απλά συνδυάστε το αγαπημένο τους κρασί ή την σαμπάνια με ένα εξατομικευμένο φωτογραφικό στολίδι που θα το λατρέψουν και θα το κρεμάσουν στο δέντρο τους».

Δώρο φιλοξενίας Holly Jolly
Βιβλίο καρτών διακοπών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΈΝΑ ΓΡΑΜΜΑ

Βιβλίο καρτών διακοπών

«Δημιουργήστε ένα χαρούμενο μικρό flipbook με μία μόνο τρύπα και κορδέλα για να διατηρήσετε τις εορταστικές κάρτες ευχών, οργανωμένο και τακτοποιημένο. Αφήστε το έξω στο τραπεζάκι του σαλονιού σας για τους καλεσμένους σας ώστε να μπορέσουν να το απολαύσουν."

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Αειθαλές στεφάνι φωτογραφίας

«Κρεμάστε ένα μοναδικό στεφάνι DIY που αναδεικνύει τα φώτα τα αγαπημένα σας χαμόγελα με όμορφες εκτυπώσεις. Συμβουλή: όταν τελειώσουν οι διακοπές, βάλτε πλαίσιο στις εκτυπώσεις σας για να δημιουργήσετε όμορφη διακόσμηση που θα λατρέψετε όλο το χρόνο."

Αειθαλές στεφάνι φωτογραφίας
Στολίδι εκτύπωσης DIY

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στολίδι εκτύπωσης DIY

«Βάλτε όλη την οικογένεια να εμπλακεί σε αυτό εορταστικό έργο που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Απλώς κόψτε τις κλασικές εκτυπώσεις σε διάφορα μοτίβα με θέμα τις γιορτές, κολλήστε μαζί τις φωτογραφίες και κρεμάστε τις με ένα κορδόνι. "

24 ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

«Αποκαλύπτετε μια νέα έκπληξη κάθε μέρα τον Δεκέμβριο με ειδικό ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης. Τοποθετήστε τις κλασικές εκτυπώσεις σε 24 φακέλους. Ανοίξτε κάθε μέρα έναν φάκελο και αναπολήστε τις δικές σας αγαπημένες στιγμές της χρονιάς».

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης
Αξέχαστες κούπες

ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Αξέχαστες κούπες

«Γεμίστε σε μια εκτυπωμένη κούπα φωτογραφιών ένα φωτογραφικό θέμα του φίλου σας που λατρεύει να κάνει πραγματικά μοναδικά δώρα. Θα είναι μία υπενθύμισή σου κάθε φορά που θα φτιάχνει ένα φλιτζάνι καφέ».

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Τοίχος της γκαλερί

«Διακοσμίστε με γιορτινή διάθεση την αίθουσα συνεδρίων έτσι ώστε τραβάει την προσοχή των συναδέλφων σας με στιγμές που έκαναν τη χρονιά σου υπέροχη».

Τοίχος της γκαλερί
Ετικέτες δώρων φωτογραφιών

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΩΡΑ

Ετικέτες δώρων φωτογραφιών

«Προσθέστε εκτυπώσεις στα δώρα των γιορτών σας φέτος με χειρόγραφα μηνύματα χαράς και ευγνωμοσύνης στο πίσω μέρος για μια επιπλέον ιδιαίτερη πινελιά."